Essay Witing Service

Najdlhšia vysokoškolská prednáška trvala viac ako 50 hodín. Na jednej z austrálskych univerzít ju prečítal profesor Burrows v rámci kurzu biológie.

Na Aljaške sú najvyššie výdavky na obyvateľa v oblasti stredného a základného vzdelávania. Najmenšie sú v Somálsku (menej ako miliarda dolárov ročne).

USA majú najdlhšie študijné obdobie zo všetkých krajín na svete.

Svetový rekord v počte študentov na jednej škole bol zaznamenaný v Indii: v rokoch 2003-2004 navštevovalo Montessori školu takmer 28 tisíc detí.

https://www.rosti.com/wp-content/uploads/ninja-forms/1/elen.pdf


https://decals-oem.com/wp-content/uploads/ninja-forms/18/alexabrown.pdf
https://companyofanimals.us/wp-content/uploads/ninja-forms/2/alexabrown.pdf
https://brem-schwarz.ch/wp-content/uploads/ninja-forms/23/alexabrown.pdf
https://www.kelleherauctions.com/wp-content/uploads/ninja-forms/3/alexabrown.pdf
https://homeofheroes.com/wp-content/uploads/ninja-forms/1/alexabrown.pdf
https://autowreckers.com.au/wp-content/uploads/ninja-forms/4/jeffeniston.pdf




Najstaršou univerzitou na svete, ktorá dnes existuje, v žiadnom prípade nie je slávna Sorbonna alebo Oxford. Najstaršia univerzita sa nenachádza ani v Európe - je to Karaouin, moslimská univerzita v Maroku. Bola založená v roku 859.
Najvyššie platy pre učiteľov sú vo Švajčiarsku: minimálny plat pre učiteľa v tejto krajine je asi 33 000 dolárov ročne. Najväčší americký pedagogický poplatok však dostal Roland Dant, Ph.D., za dvojdňový kurz prednášok o liečbe hypnózy. Poplatok bol viac ako 3 milióny dolárov.
Podľa európskych štatistík majú muži s vysokoškolským vzdelaním v priemere menšiu nadváhu, nízky krvný tlak a sú náchylnejší na srdcovo-cievne ochorenia. Je však menej pravdepodobné, že budú zneužívať alkohol a tabak.
Najdrahší kurz na svete ponúka Anglická škola pre mladé dámy a pánov. Jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 libier mesačne.
Na európskych univerzitách existuje veľa kurióznych a zvláštnych tradícií, ktoré však absolventi i študenti často prísne dodržiavajú po celé storočia. Napríklad študenti Harvardu v posledný deň prípravy na skúšku o polnoci sú úplne nahí, aby krúžili okolo Harvard Yardu. Toto predstavenie sprevádza vystúpenie univerzitného orchestra.
Takmer na všetkých univerzitách v Európskej únii je zapísaných viac žien ako mužov. Nemecko je výnimkou. Okrem toho v menej prosperujúcich krajinách muži z hľadiska vzdelania ďaleko prevyšujú ženskú populáciu: napríklad podiel žien na celkovej gramotnej populácii Indie je iba 25 percent.
Pracovníci s vysokoškolským vzdelaním v Spojených štátoch zarábajú v priemere 2,5-krát viac ako pracovníci bez vysokoškolského vzdelania.
Najdlhšia vysokoškolská prednáška trvala viac ako 50 hodín. Na jednej z austrálskych univerzít ju prečítal profesor Burrows v rámci kurzu biológie.

Коментарі

Популярні публікації